V podjetju A + hiša, D&R Damir Leljak s.p.. se zavedamo pomena vaše zasebnosti in varovanja vaših osebnih podatkov, zato skrbimo za njihovo varovanje in njihovo omejeno ter namensko obdelavo.
Želimo obvestiti o tem, katere podatke v podjetju zbiramo in v katere namene jih uporabljamo.


1. Obdelava vaših osebnih podatkov pri podjetju A+ hiša, D&R Damir Leljak s.p..

Če se naročite na prejemanje naših elektronskih novic, informativnega materiala ali prijavite na našo spletno stran oz. pošljete na naši spletni strani povpraševanje, bomo v podjetju D&R Damir Leljak s.p.. shranili določene informacije, ki ste nam jih posredovali in sicer: vaše ime, priimek, e-mail, telefonsko številko ter vaša morebitna interesna področja pri gradnji naših objektov.


2. Namen obdelave vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo pridobili in hranili zgolj na podlagi vašega soglasja in jih bomo uporabili pri izboljševanju naše ponudbe ter pri samem nudenju naših proizvodov in storitev na način, da vam bomo v prihodnje posredovali informativni material, elektronske novice ali prilagodili naše produkte in storitve vašim potrebam.
V kolikor v bodoče ne bi več želeli prejemati informativnega gradiva ali se z nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov ne bi strinjali, nam to svojo zahtevo kadarkoli pošljite na e-mail naslov   info@aplushisa.si in vašo zahtevo bomo spoštovali, prav tako pa bomo na vašo zahtevo izbrisali vse vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, razen če bo njihova nadaljnja uporaba resnično nujna za izpolnjevanje morebitnih medsebojnih pogodbenih ali drugih obveznosti.
V podjetju D&R Damir Leljak s.p.. bomo obdelovali vaše osebne podatke za namene, določene v tej izjavi, do vašega pisnega preklica, vendar ne dlje kot 10 let.


3. Posredovanje osebnih podatkov

Dostop do sistemov z vašimi osebnimi podatki dovoljujemo le tistim uporabnikom oz. našim zaposlenim, ki jih izrecno potrebujejo za opravljanje svojih delovnih nalog in izpolnjevanje svojih dolžnosti na področju vašega seznanjanja z našimi produkti in storitvami ter v zvezi z izpolnjevanjem morebitnih medsebojnih pogodbenih in drugih pravic in obveznosti.
Vaše osebne podatke razkrijemo samo na podlagi vašega dovoljenja ali če tako določa zakonodaja.  Naši pogodbeni obdelovalci, ki v našem imenu izvajajo t.i. »mailing« ter tako skrbijo za vaše obveščanje preko elektronskih sporočil o vseh naših aktivnostih in ugodnostih v zvezi z našimi produkti ter skrbijo za delovanje naše spletne strani, dostopajo zgolj do osebnih podatkov za oglaševalske in promocijske namene v okviru zgoraj navedenih aktivnosti in okviru izpolnjevanja pravic in obveznosti iz našega morebitnega pogodbenega razmerja.
V nobenem primeru tretje osebe oz. pogodbeni obdelovalci vaših osebnih podatkov ne smejo uporabiti v lastne namene oziroma jih komurkoli posredovati.


3. Tehnični podatki

Pri svojem delovanju uporabljamo tako oblikovane zaščite, da varujejo zaupnost in varnost vaših osebnih podatkov. Ob obisku naše spletne strani je njeno pregledovanje anonimno, pri čemer naš web server